ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα).
  Εξόφληση της παραγγελίας σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί υποχρεωτικά ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά και αποσταλεί μέσω email το αποδεικτικό, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.
  Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς.
  Εάν δεν γίνει ταυτοποίηση εμβάσματος εντός 5 ημερολογιακών ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

  Στοιχεία τραπεζών:
  Eurobank: GR7902602850000570201116623
  Πειραιώς: GR7801721170005117108226920
  Viva Wallet: GR8770100000000730766480406

  Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

  Δεχόμαστε χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard όλων των τραπεζών εκτός από American Express και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
  Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Η εταιρεία επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής για την αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

  Με Αντικαταβολή.

  Πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.
  Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία.
  Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας και έχει επιβάρυνση 2,00€
  Το μέγιστο ποσό παραγγελίας που μπορεί να εξοφληθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής είναι 90,00€. Για ποσά άνω των 90,00€ η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

  Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για αποστολές στην Κύπρο.