ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει από μεταφορέα της επιλογής μας, κατά τις ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-17:00)

Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από το είδος των προϊόντων που έχετε παραγγείλει έτσι όπως  ορίζεται για κάθε προϊόν στο woodenmood.gr

Οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Για αποστολές Ελλάδας
Από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας οι παραδόσεις υλοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνεργάτιδας εταιρείας ως εξής:
Εντός Αττικής, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας.
Στις πρωτεύουσες νομών εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας.
Στις λοιπές περιοχές-νησιωτικές εντός 2-4 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή από την εταιρεία μας, με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές που μπορεί η παράδοση να γίνει σε 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσουν τους χρόνους παράδοσης.

Μέσω Πρακτορείου Μεταφορών (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)

Η δυνατότητα αποστολής μέσω Πρακτορείου Μεταφορών ισχύει μόνο για πελάτες Χονδρικής και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας οι παραδόσεις υλοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνεργάτιδας εταιρείας και διαφέρουν ανά περιοχή.
Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της.
Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής ορίζονται από την εταιρεία μας ανάλογα με το είδος του προϊόντος.
Για παραγγελίες συνολικής αξίας 90,00 ευρώ και άνω και εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

Στην περίπτωση επιλογής διαφορετικού τρόπου αποστολής από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω η εταιρεία μας  δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο παράδοσης, τα έξοδα αποστολής και την κατάσταση του δέματος κατά την παράδοσή του.