ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ / ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@woodenmood.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 6980138005 καθημερινά 09:00-17:00, εντός της ίδιας ημέρας που πραγματοποιήθηκε η αίτηση της παραγγελίας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

  ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  Σε περίπτωση που κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και αρνηθείτε να την παραλάβετε κατά τη στιγμή της παράδοσης, επιβαρύνεστε εξολοκλήρου το σύνολο των μεταφορικών εξόδων (έξοδα αποστολής και έξοδα επιστροφής)συν το 50% της συνολικής αξίας των προϊόντων της παραγγελίας σας. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα επιστραφεί η παραγγελία στην εταιρεία μας.

  ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.

  Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας είναι χειροποίητα ειδικά για εσάς και παράγονται κατόπιν εντολής σας (παραγγελία σας) και γι’ αυτό το λόγο. Δεν παρέχεται δυνατότητα επιστροφής σε προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή.

  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

  Σε περίπτωση υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε μαζί μας εντός 1 ημέρας στο info@woodenmood.gr ή στο 6980138005 γιατί ειδάλλως θα ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής και επειδή πρόκειται για προϊόντα εξατομικευμένα βάσει των δικών σας προτιμήσεων δεν θα γίνει δεκτό το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε για την αγορά σας. Αν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με κατάθεση χρημάτων θα σας επιστραφούν στον λογαριασμό που κάνατε την κατάθεση και αν έχει γίνει μέσω κάρτας θα σας επιστραφούν στην κάρτα την οποία χρησιμοποιήσατε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.